miercuri, 27 octombrie 2010

Academia Stelei, în colaps! Gigi vrea să reducă cheltuielile! Din nou...

Sătul să observe că Steaua mai mult cumpără jucători decât promovează de la Centrul de Copii şi Juniori, Gigi Becali e decis să nu mai investească aproape 1,2 milioane de euro anual în Academia Stelei.
Surse din anturajul finanţatorului ne-au dezvăluit că, zilele trecute, acesta a purtat o discuţie cu Valeriu Argăseală pe tema costurilor pe care le presupune Academia roş-albaştrilor. "Noi cheltuim lunar cu grupele de juniori şi cu tot ce ne trebuie pentru Academie în jur de 100.000 de euro! Nu ţi se pare că este extrem de mult? În plus, eu văd că tot cumpăr fotbalişti pentru Steaua, iar voi nu scoateţi nimic de la Academie. Vezi ce faci, iar din iarnă redu numărul grupelor! Nu mă interesează pe cine vrei să ţii la club sau pe cine vrei să dai afară", i-a spus Becali angajatului său.
"Nu ne-au platit de  patru luni"

În timp ce Becali vrea să reducă cheltuielile, antrenorii care se ocupă de sectorul juvenil din Ghencea nu au mai fost plătiţi de foarte mult timp. "Nea Gigi mai bine s-ar gândi să facă rost de bani şi să ne achite salariile la Academie. Să nu uite că avem şi noi familii, la fel ca şi dânsul. Dacă nu mai poate să ne plătească, atunci să ne spună în faţă. Noi nu am mai văzut niciun leu de pe timpul lui nea Piţi, de patru luni", ne-a declarat, ieri, un angajat al Stelei.
18 grupe are Centrul de Copii şi Juniori al roş-albaştrilor
2 antrenori au fost daţi afară în ultimul timp de la Academia Stelei: Lucian Bălan şi Teo Anghelini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu