marți, 26 octombrie 2010

Bornescu i-a întors spatele lui Şumi

Scos din prima echipă şi înlocuit cu Daniel Coman, portarul rapidist Mircea Bornescu (foto) nu-i mai răspunde la salut antrenorului Marius Şumudică.
Portarului i s-a reproşat faptul că la golul doi marcat de Ianis Zicu s-a grăbit şi a repus mingea prea repede în joc. Fostul goalkeeper al Craiovei s-a arătat nemulţumit de hotărârea antrenorului rapidist şi a avut o reacţie ciudată la partida cu Astra din Giuleşti, când la finalul meciului nu a salutat galeria şi nu s-a bucurat la golurile înscrise de colegii săi. La antrenamentele de la Pro Rapid, Bornescu nu-i răspunde la salut lui Şumudică şi continuă să-şi arate nemulţumirea că a pierdut postul de titular în favoarea lui Coman.
"Ar putea pleca la Craiova!"
Conducerea clubului încearcă să-l convingă pe portar că nu a fost nimic premeditat în momentul în care s-a luat decizia de a-l schimba cu "Robocop", după înfrângerea de la Timişoara. De asemenea, managerul fotbalistului, Ana Maria Prodan, încearcă să-i găsească o echipă unde să se transfere la finalul turului. O soluţie pentru "Pepe" ar fi să revină la Universitatea Craiova. "Dacă Mircea nu joacă, la iarnă cred că pleacă. Cred că ar putea merge la Craiova, domnul Mititelu este încântat de această mutare", a declarat agentul fotbalistului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu