marți, 26 octombrie 2010

De unde nu te aştepţi! "Mourinho, cel mai bun din lume"!

Pep Guardiola, antrenorul FC Barcelona, a declarat că, din punctul său de vedere, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume.
În timpul unui interviu despre meciul pe care echipa sa urmează să-l dispute, în Cupa Spaniei, împotriva clubului de liga a treia AS Ceuta, tehnicianului "Blaugrana" i-a fost cerută părerea despre antrenorul rivalei Real şi despre echipa pe care portughezul o creează.
"Cred că este cel mai bun antrenor din lume. Este dificil să iei o decizie în asemenea cazuri, dar cariera sa este imaculată. Real Madrid are o echipă foarte bună. De la primul meci am ştiut sigur că acest sezon vom avea competiţie. Sper să reuşim să ţinem pasul", a declarat tehnicianul spaniol.
Când a fost întrebat despre meciul din Cupa Spaniei, Guardiola şi-a atenţionat jucătorii: "Nu trebuie să lenevim. Am încredere multă în echipă, suntem dornici de competiţie. Am în lot jucători care sunt perfecţi pentru acest joc. Avem nevoie de forţe proaspete şi, totodată, avem nevoie de jucători ce sunt obişnuiţi să joace meciuri de liga a treia. Poate nu este un meci important pentru cei de la Ceuta, dar pentru noi este un meci foarte periculos".
Conştient că locuitorii micuţului oraş de pe coasta mediteraneană a Africii de Nord sunt nerăbdători să vadă vedetele de sute de milioane ale Barcelonei, Guardiola a ţinut să îi anunţe pe suporterii AS Ceuta: "Echipa noastră nu a tratat niciodată un adversar cu lipsă de respect. Nu se va întâmpla nici la Ceuta, unde există mulţi fani ai Barcelonei. Ştiu că vor să îi vadă pe Xavi, Iniesta sau pe Messi, dar echipa noastră are mulţi jucători fantastici".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu