duminică, 31 octombrie 2010

Del Piero scrie istorie: a devenit cel mai bun marcator al lui Juve!

Juventus a dominat meciul cu Milan şi s-a impus cu 2-1 chiar pe San Siro. Del Piero a devenit cel mai bun marcator al lui Juventus din istorie.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI MILAN-JUVE 2-1!

Allegri nu a putut conta pe Ronaldinho şi Thiago Silva şi l-a ţinut pe bancă pe Seedorf, titularizîndu-l pe Boateng. Robinho l-a înlocuit pe Ronaldinho ca "trequartista". Schimbările nu s-au dovedit însă de bun augur pentru formaţia milaneză, care s-a văzut condusă din minutul 24, după reuşita lui Quagliarella, a patra în acest sezon.

Milan a încercat disperată să facă diferenţa în atac, însă totul a părut fără rost.

După pauză a venit momentul de magie al lui Del Piero. În minutul 66, Sissoko a luftat o minge în careu, faţă în faţă cu Abbiati, dar a fost suficient de inteligent încît să se ridice şi să îi paseze lui Del Piero, care a rezolvat faza cu un şut superb, cu dreptul.

La 36 de ani, Del Piero a devenit cel mai bun marcator al lui Juve, cu 179 de reuşite, întrecîndu-l pe legendarul Boniperti. Nu-i mai rămîn multe recorduri de bătut fotbalistului bianconerilor, realizînd acestă performanţă în ceea ce probabil a fost ultimul său meci pe San Siro.

Ibrahimovic a înscris în minutul 81 golul de 1-2, dar nu a mai folosit la nimic, nu a fost ziua Milanului, care se gîndeşte acum la meciul de miercuri cu Real Madrid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu