sâmbătă, 30 octombrie 2010

Duckadam îi critică pe toţi jucătorii veniţi de la Unirea!

Preşedintele Stelei analizează felul cum s-au prezentat cei şapte nou-veniţi de la Urziceni şi nu-l laudă pe nici unul dintre ei.



Steaua a plătit 4 milioane de euro pe 7 jucători, dintre care nici unul nu a confirmat! Asta crede preşedintele Helmuth Duckadam. Fostul portar al roş-albaştrilor a caracterizat pe scurt, la DigiSport, prestaţia fiecăruia dintre fotbaliştii achiziţionaţi de la Unirea. Ce păreri a avut?

Galamaz - "E spre bine în momentul actual, începe să se obişnuiască la Steaua"

Brandan - "Pînă acum, nu mi-a demonstrat cu nimic că ar fi un fotbalist pe care să ne bazăm. E mult sub ceea ce ne aşteptam! Nu sînt mulţumit deloc de el!"

Ricardo - "Jucător bun, a arătat asta, dar face uneori greşeli, ca la Utrecht sau cu Pandurii. Greşeli grave, care se văd pe postul lui, pot fi fatale!"

Iulian Apostol - "Foarte bun fotbalist, potrivit perfect stilului Stelei. Va deveni om de bază atunci cînd va juca în mod constant"

Laurenţiu Marinescu - "El a jucat mai puţin. A fost bun cu Pandurii, cînd a intrat, şi mai slab cu Sportul, în Cupă. Nu ştiu dacă locul lui e în faţa apărării sau mai sus"

Bilaşco - "N-a convins. E mult sub ce juca la Unirea. Îl afectează şi presiunea de la Steaua, toată lumea se aşteaptă ca el să marcheze des. Încă nu se sincronizează cu colegii lui de acum, dar mie îmi place de el, are calităţi"

Onofraş - "A apărut rar şi n-am ce să spun despre el"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu