vineri, 29 octombrie 2010

E OFICIAL! Mircea Sandu este cercetat de DNA în scandalul de corupţie de la UEFA

Direcţia Naţională Anticorupţie s-a sesizat din oficiu în scandalul de corupţie în care ar putea fi implicat şi preşedintele FRF, Mircea Sandu. Procurorii DNA au emis un comunicat, pe care vi-l prezentăm în întregime.
La solicitarea reprezentanţilor mass-media, Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să comunice următoarele:

În conformitate cu art. 221 din Codul de procedură penală, la data de 29.10.2010, ca urmare a unor informaţii apărute în presa internaţională şi preluate de mass media din România, procurorii anticorupţie s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind presupuse fapte de corupţie în urma cărora, anumiţi membri ai Comitetului executiv al UEFA ar fi favorizat, la organizarea Campionatului european de fotbal din anul 2012, două ţări în detrimentul altei ţări.


Alte detalii nu pot fi oferite în acest moment, având în vedere art. 12 alin 1 litera e şi f din legea 544/2001.

Precizăm că acest demers legal reflectă o situaţie care nu înfrânge în niciun fel principiul prezumţiei de nevinovăţie aplicabil persoanei/persoanelor care, în acest moment, fac obiectul verificărilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu