vineri, 29 octombrie 2010

Grigore Sichitiu: "Nu trebuie să lăsăm Petrolul să se distanţeze"

Problemele pe care oltenii le-au pus săptămâna trecută liderului seriei, Petrolul Ploieşti, i-au convins pe cei de la CSMU Poli că-i aşteaptă o partidă foarte dificilă, mai ales că le vor lipsi trei titulari: Cornea, Tincu (ambii sunt accidentaţi) şi Panait (suspendat).
 Preşedintele executiv Grigore Sichitiu ştie asta foarte bine, dar are convingerea că moldovenii pot face un meci bun chiar şi pe terenul unui adversar redutabil, de unde se pleacă greu tare cu puncte, pentru a putea obţine un rezultat favorabil.

„Avem mare nevoie de un debut cu dreptul al lui Adi Falub la cârma echipei, pentru că s-a muncit chiar foarte bine în ultima perioadă. Nu abordăm, deci, meciul doar cu gândul să nu pierdem, dar putem smulge puncte în deplasări numai dacă în primul rând ne dorim asta cu adevărat şi mai apoi şi jucăm de o aşa manieră încât să câştigăm”, ne-a declarat ieri Sichitiu.

Acesta a mai completat: „Nu ne-ar fi suficient doar un punct în Bănie, deoarece şi aşa suntem la cinci lungimi distanţă de ploieşteni, care şi sâmbătă pornesc cu prima şansă, având şanse mari să bată Arieşul Turda. Sunt convins că gazdele ne vor pune probleme, dar, repet, partida cu oltenii trebuie neapărat câştigată”, a completat Grigore Sichitiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu