joi, 28 octombrie 2010

Ienei: "Iar nu mai vine lumea în Ghencea. Păcat!"

Fostul antrenor şi selecţioner Emeric Enei, 73 de ani, regretă faptul că tribunele din Ghencea sînt din ce în ce mai puţin populate, doar 2.000 de  spectatori fiind prezenţi aseară la meciul din optimile Cupei României, cu Sportul Studenţesc.

"Sincer vă spun că îmi pare rău pentru faptul că spectatorii nu vor să mai vină la stadion. S-a revenit la ce era acum cîteva luni. La marea echipă din anii '80, erau 250-300 de soldaţi care stăteau la peluza cu tabela de marcaj. Dar atît, restul erau suporteri care veneau din plăcere", a afirmat Ienei.

"Este o problemă cu procesul de antrenament de la Steaua. Englezii joacă mai multe partide decît noi şi, ca exemplu, un jucător de la Chelsea nu lipseşte cînd cei de acolo sînt angrenaţi în mai multe competiţii. Dar probabil că acolo antrenorul are mare grijă de fotbaliştii de care are nevoie", a mai comentat Ienei la sportro.

"Utrecht joacă disciplinat, organizat, încearcă să exploateze şansele, dar este o echipă de bătut. Prin circulaţia mingii şi tehnicitate, Steaua poate ajunge la poarta olandezilor şi îi poate bate", a mai zis fostul antrenor, referindu-se la şansele roş-albaştrilor de a trece de formaţia olandeză Utrecht, în returul de la Bucureşti, din Liga Europa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu