joi, 28 octombrie 2010

Mutu, anunţat titular la Catania! "Nu merită să joace, l-aş fi dat afară" Vezi mesajul Briliantului către fanii Fiorentinei

Azi expiră suspendarea lui Mutu în cazul sibutramina. Mihajlovic îl vrea pe teren în deplasarea de la Catania, iar presa din cizmă îl anunţă chiar titular. Fanii abia aşteaptă să îl revadă pe Il Fenomano, dar nu toţi simpatizanţii viola sunt de partea atacantului. Fostul jucător al Fiorentinei şi al Cataniei, Alberto Malusci spune că l-ar fi scos din lot pe Mutu şi că acesta nu merită să joace.

"Dacă e să spun adevărul, eu l-aş fi scos din lot. Acest fel de comportament nu îmi place, chiar dacă înţeleg că Fiorentina are nevoie de el. În afara terenului trebuie să ai un comportament de profesionist, Nu e pentru prima dată când greşeşte şi, peste toate, nu mai este un copil. Nu voi face eroarea să cred în scuzele lui. Mutu nu merită să joace", spune fostul fundaş.

Fanii viola au afişat un banner la meciul de Cupă, cu Empoli, prin care îl susţin pe Mutu: "31.10.2010 - Se întoarce Il Fenomeno"



"O să-i răsplătesc pe toţi pe teren. Trebuie să dau totul pentru a juca bine de la început", a spus Mutu


Frey, Comotto, Gamberini, Kroldrup (Natali), Pasqual, Donadel, Montolivo, Marchionni, (Santana) Mutu (Ljajic), Vargas, Gilardino.

"Mutu e în acelaşi timp, cel mai bun dar şi cel mai slab. E cel mai bun al doilea vârf din Italia şi unul din cei mai buni din lume. E un jucător complet. Dar dacă nu avea problemele sale de caracter, acum nu-l mai vedeam la Florenţa, ci la televizor, cu tricoul lui Real Madrid, Barcelona sau Manchester United", scrie Kurt din Roma, pe site-ul fiorentina.it

"Cred că ar trebui să joace imediat. Avem nevoie de el precum pâinea caldă. Apoi, la finalul campionatului, o să vedem" - Cipolla, Florenţa.

"E cu-adevărat greu să suportăm de duminică încoace, toate aceste rahaturi la adresa lui Mutu. Sincer, nu am dat niciodată doi bani pe cel care a luat pumnul. Ce mare lucru a făcut?" - Fabio S. din Santa Margherita Ligure

"Nici el nu e om nebun care să dea în oameni. Nu e genul de om care să dea fără motiv. Sunt sigur că a fost o chestie bărbătească"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu