miercuri, 27 octombrie 2010

Piţi pune capăt deciziei lui Mititelu! "Vindem şi la Steaua, şi la Dinamo"

Porţile Craiovei se deschid din nou, după cinci ani şi jumătate. Dacă obţine preţul cerut, Victor Piţurcă nu are nicio problemă să vândă jucători formaţiilor din Capitală. Managerul general al Universităţii este dispus să vândă fără nicio ezitare jucători oricărei formaţii, atât timp cât preţul oferit va fi unul care să-l mulţumească. "Dacă jucătorii noştri sunt doriţi, e foarte bine, înseamnă că au valoare. Cluburile care îi vor trebuie să ne contacteze. Toţi jucătorii au ani buni de când joacă la Craiova şi trebuie să mai vină şi sânge proaspăt. Dacă e o afacere bună, de ce să nu-i dăm la Steaua sau Dinamo? Orice afacere de genul acesta trebuie să fie în avantajul clubului", a anunţat Piţurcă. Acesta a mai spus că doar Valerică Găman nu intră în discuţie pentru o posibilă plecare: "Niciun jucător nu e de neînlocuit. În momentul ăsta, numai Găman e netransferabil".

Managerul Ştiinţei ştie şi ce ar face cu banii obţinuţi din vânzarea unora dintre actualii jucători. "Craiova are nevoie de jucători în toate compartimentele, exceptând portarii. Să vedem dacă vom fi inspiraţi. Eu aş vrea să aduc numai olteni", a mai afirmat Piţurcă.

Victor Piţurcă şi-a fixat un obiectiv îndrăzneţ pentru acest sezon. "E foarte important meciul de la Tg. Jiu, pentru că ne dorim să ajungem în finala Cupei şi să o câştigăm. Sper să fim la un nivel bun la ora jocului cu Pandurii", a spus managerul Ştiinţei. Mâine, de la ora 18:30, Universitatea întâlneşte Pandurii în optimile Cupei României.
"O societate din Anglia era interesată de Găman. Nu un club anume, ci o firmă de impresariat, dar am refuzat oferta", Victor Piţurcă, manager general U Craiova

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu