joi, 28 octombrie 2010

Traore, lângă Pato şi Balotelli! Brazilianul e cotat de spanioli la 25 de milioane, cât costă ivorianul CFR-ului?

Spaniolii de la Don Balon au întocmit lista celor  mai promiţători 100 de tineri jucători din lume. Printre numele foarte cunoscute ale lui David De Gea, Mario Balotelli, Sergio Canales, Federico Macheda, Adem Ljaici, Romelu Lukaku sau Neymar, fanii fotbalului din întreaga lume pot descoperi şi un jucător din campionatul românesc.

Din păcate pentru noi, nu este un vorba despre un fotbalist român, ci de ivorianul celor de la CFR Cluj, Lacina Traore. Atacantul campioanei României a impresionat deja în Liga 1, reuşind să înscrie şi-n Liga Campionilor în acest sezon.
Pe baza acestui top, cei de la Futebol Finance au întocmit un clasament al cotelor de piaţă pentru cei mai buni 30 de tineri fotbalişti ai lumii. După cum era de aşteptat, Pato, Balotelli, Jovetic sau Mueller au depăşit statutul de "speranţe", fiind deja nume consacrate ale sportului rege.
Astfel, cel mai scump în acest top ar fi brazilianul Alexandre Pato, care valorează între 25 şi 40 de milioane de  euro,urmat de italianul Balotelli, evaluat între 22 şi 33 de milioane, iar podiumul este încheiat de neamţul Thomas Mueller. Jucătorul lui Bayern este evaluat undeva între 18, 5 şi 28 de milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu