marți, 9 noiembrie 2010

Află cum se descurcă tehnicienii români care antrenează în străinătate!

Echipa antrenată de Mircea Rednic, Khazar Lankaran, a pierdut partida disputată în deplasare, la Qäbälä, scor 1-0. Formaţia care evoluează în Liga I din Azerbaijan ocupă acum locul 3 în clasament, cu 24 de puncte, la egalitate cu locul 2, ocupat de Azal. Pe prima poziţie se află Neftchi.

Formaţia lui Cosmin Olăroiu, Al-Sadd, a fost învinsă în ultima partidă de campionat, în deplasare la Al Gharafa, scor 1-0. Al Sadd ocupă poziţia a 6-a, cu 15 puncte, iar joi va evolua pe teren propriu, la Al Kharitiyath.

Echipa antrenată de Gheorghe Mulţescu, Al Taawon, joacă miercuri, pe teren propriu, contra celor de la Al Wahda. Înaintea acestei partide, Al Taawon se află pe locul 10, cu 12 puncte.

Al Ittifaq, formaţia antrenată de Ion Marin, se află pe locul 3 în Arabia Saudită, cu 22 de puncte, şi joacă miercuri, în deplasare, la Al Quadisiya.

Şahtior Doneţk, echipa lui Mircea Lucescu, s-a impus, în deplasarea de la Krivbas Krivoy, scor 0-2, şi se află pe locul 1, cu 43 de puncte, la 8 puncte distanţă de a doua clasată, Dinamo Kiev.

Dan Petrescu a pierdut meciul din deplasarea de la Volgar - Gazprom, scor 2-1. Kuban ocupă locul 1, cu 80 de puncte, la 9 puncte de următoarea clasată.

Gheorghe Hagi a pierdut primul meci de cînd a preluat Galatasaray, scor 2-0, în deplasare la Trabzonspor. Galata ocupă locul 3, cu 64 de puncte în prima ligă din Turcia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu