miercuri, 3 noiembrie 2010

Grigoras: "Cardoso e o nulitate, nu mai are ce cauta la Pandurii!"

Petre Grigoras a facut prima victima la Pandurii. Fundasul brazilian Alexandre Cardoso a fost trecut pe linie moarta de catre antrenor. Motivul a fost explicat chiar de antrenor în emisiunea Sportul Gorjean de la Radio Infinit.

„Cardoso este un jucator special. Cred ca se trezeste undeva într-o tara în care el se crede ca e destept si restul sunt prosti. Pentru mine, personal, Cardoso, pentru gesturile facute si atitudinea avuta, este neinteresant ca fotbalist la Pandurii. Chiar daca îi supar pe multi si este iubit de tribuna. Am nevoie de luptatori si de oameni curajosi.

Nu am nevoie de jucatori care sa dea numai din gura. Iar pentru lucrul acesta, îmi pare rau sa spun, pentru mine este o nulitate. Cardoso nu va mai face parte din lotul pandurilor. Sau daca va face parte, nu voi mai face eu. Nu putem sa toleram la infinit niste fite de jucatori.

Pe terenul de fotbal, într-un sport de performanta în care esti platit, trebuie sa demonstrezi ca esti jucator profesionist. Daca nu dovedesti asta te lasi”, a declarat Grigoras la postul local de radio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu