luni, 8 noiembrie 2010

Iancu îi răspunde lui Piţi: "M-a făcut ţigan, dar vorbeşte 'Albă ca Zăpada'! Îi mai trebuie silicon în buze! Craiova nu va juca în cupele europene, vă PROMIT!"

Marian Iancu a răspuns atacului fără precedent pe care Victor Piţurcă l-a lansat asupra sa. Patronul Timişoarei l-a ironizat pe managerul Craiovei şi a declarat că abia aşteaptă momentul confruntării faţă în faţă.

"Nu ştiu ce să fac, dacă să râd sau să-l aştept la cotitură. E o evoluţie, a ajuns de la selecţionerul României managerul Craiovei. M-a făcut ţigan, dar uite cine vorbeşte, "Albă ca Zăpada". Nu e nicio diferenţă între el şi smoală. Ce-i mai trebuie, silicon în buze, ca să arate bine. Cred că e stresat şi a refulat, găsindu-şi o ţintă în mine. Nu o să-i fie uşor. La un moment dat o să ridice mâinile şi o să recunoască că a greşit.

Promit public, oricât s-ar chinui la Craiova, că dacă va ajunge să joace în cupele europene, nu va putea să o facă. Vă promit eu, pentru că în loc să-şi facă treaba pe dreptunghiul verde, s-au apucat să facă ce fac. Există posibilitatea ca ei să intre în legalitate, dar nu ştiu dacă au bani. Puteţi să vedeţi ce s-a întâmplat cu licenţa, cum au obţinut-o...dacă se deschide o anchetă, lucrurile sunt grave. Nu comentez mai multe acum. Abia aştept să mă văd cu el faţă în faţă...îl găsesc şi vreau să văd cum se uită în ochii mei. Dacă se uită unde e Timişoara acum, îşi dizlocă cervicala. Spuneţi-i că nu l-am înjurat când am spus asta...", a declarat Marian Iancu.
"Voi vă daţi seama că un stadion întreg a aprins lumânări pentru Păunescu şi Satana era pe bancă? El n-avea voie să intre pe teren! Ce caută un satanist între Sfinţi?", a încheiat Iancu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu