duminică, 7 noiembrie 2010

Jurnaliştii de la As îi ironizează pe cei de la Atletico înaintea derby-ului cu Real

Ediţia electronică a cotidianului spaniol As a publicat astăzi un material statistic în care era evidenţiată perioada de când Atletico Madrid nu s-a mai impus în derby-ul cu Real. Jurnaliştii au făcut o nouă dovadă a faptului că As este unul dintre cele două cotidiane de casă ale clubului "blanco", abordând subiectul într-o notă extrem de ironică pentru formaţia "roji-blanco".

"Atunci când Atletico o învingea pe Real ultima oară Aznar era premier şi Almunia era liderul Opoziţiei. Noi plăteam în pesetas şi pensia minimă era de 27.000 lunar. Florentino Perez era un socio. Eto'o juca la Real. Casillas era campion mondial de juniori. De Gea era încă în şcoala primară. Se întâmpla pe 30 octombrie 1999. Acum un secol. De atunci s-a căscat o adevărată prăpastie între cele două formaţii, Real obţinând 48 de puncte din 38 de confruntări", scrie cotidianul spaniol.

Derby-ul Real Madrid-Atletico se va disputa în această seară, de la ora 22:00 şi va fi live pe Digisport. Partida se joacă fix în ziua în care portarul oaspeţilor, David De Gea, împlineşte 20 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu